dinsdag 2 oktober 2018

{wonen} De leukste accessoires van deze maand


Oktober is voor mij altijd de maand waarin ik het meest gericht ben op mijn huis en de inrichting daarvan. Bij mij schiet een voorjaarsschoonmaak er bijna altijd bij in, maar in het najaar begint het te kriebelen. Opruimen, poetsen en alles anders neerzetten. Dat zal wel te maken hebben met de herfst en het feit dat het leven zich weer voornamelijk binnen gaat afspelen. Als kers op de taart mag ik van mezelf dan meestal ook wel iets nieuws kopen, al is het maar een vaas of een kussentje.
Het gaat niet eens om het hebben, maar vooral om het rondkijken en ideeën opdoen. Ik heb een hekel aan winkelen voor kleding, maar een dagje woonaccessoires kijken vind ik heerlijk.
Dit jaar mag het niet. Nu ons huis in de verkoop staat, mag er niets meer bij. Er moet juist nog van alles weg, want we willen zo min mogelijk mee nemen naar Curaçao. Helaas.

Toch kon ik het winkelen niet laten. En ik vond dat ik het ook niet hoefde te laten. Alleen kijken kan tenslotte geen kwaad, zeker niet als je dat online doet (dat kost tenslotte minder tijd dan een dagje meubelboulevard). Een half uurtje snuffelen tussen de woonaccessoires op wehkamp.nl leverde de volgende verzameling op. Zonder dat ik er echt over nadacht is het een collectie geworden met herfstachtige kleuren (hout, koper) als basis, warme materialen (hout, leer) en toch een lichte en luchtige uitstraling. Als ik iets mocht kopen, zou ik één van deze artikelen serieus overwegen:Welke zou jij willen hebben?

(dit artikel bevat affiliatelinks - klik hier voor meer informatie daarover)  

Ik doe mee aan de Zondag Blog Hop op Huisvlijt.com

2 opmerkingen:

  1. Als ik moet kiezen dan zou ik denk ik gaan voor nummer 5, het tafeltje.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Leuk ding, hè? Ik zou hem zo kopen, als we niet bezig waren ons huis leeg te ruimen voor de emigratie...

      Verwijderen