maandag 15 oktober 2018

Mijn week in 7 foto's

1. Een reanimatiecursus. Lijkt al maanden geleden, maar het was vorige week. Een interessante avond. Meer hierover volgt binnenkort in een uitgebreid artikel.


2. En dan... inpakken en wegwezen. Terug naar CuraƧao. Yes! (mocht je je afvragen waarom ik 'terug' schrijf, dan kun je hier meer lezen)


3. Thuis. Ons huurappartmentje. Klein (totaal 20 m2) maar fijn.


4. Hapje eten, drankje drinken bij ons favoriete adres met uitzicht op ons favoriete plein. Dushi! (dat woord is net zo iets als het Amerikaanse 'sweet' - het betekent 'zoet', maar wordt ook gebruikt voor lief, fijn, zacht, schatje enzovoort)


5. We worden binnen twee dagen stapelverliefd en zwaar teleurgesteld. Vanwege een huis. We zien het helemaal zitten om dit juweeltje (een monument van bijna 300 jaar oud) te restaureren. We dromen over alle mogelijkheden en het lijkt ons een leuke uitdaging voor klusliefhebbers als wij. Tot we horen hoeveel bureaucratie erbij komt kijken (want je mag dus echt niets doen zonder toestemming van een speciale commissie en lekker zelf rommelen is er ook niet echt bij).
Laat maar. Niet goed voor ons hart.


6. Mijn uitgever mailt. Of ik een recente portretfoto kan aanleveren voor de omslag van mijn nieuwe boek. Die moet ik eerst nog even (laten) maken, want ik ben altijd degene die de camera vasthoudt en ik hou niet van op de foto gaan. Dit is de minst lelijke. Tja. Laten we maar hopen dat het grotendeels lachrimpels zijn.


7. Gauw leukere dingen op de foto zetten. Ik weet niet eens hoeveel van dit soort foto's ik al heb. Maar ik blijf het mooi vinden (Handelskade in Punda, Willemstad)


Hoe was jouw week?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten