maandag 13 augustus 2018

De week in foto's - week 32

We klussen het hele weekend (nou ja, vooral echtgenoot - ik voel me ziek) en maandag gaan we nog even door (ik ondanks nog steeds ziek ook, want sommige plafondplaten ophangen kan hij echt niet in zijn eentje). Maar dan is het zover: we hebben een plafond! Nu begint het toch echt weer een kamer te worden (ik moet nog eens op zoek naar voorfoto's - alles was kaal tot op de stenen muur en de dakbalken).Ik rommel wat met miniplantjes om een bakje voor mijn moeder te maken en krijg meteen zin om zelf een paar van die baby's op te kweken. Altijd zo leuk om te zien hoe dat groeit. Eén van mijn grootste ficussen begon als een dwergje van een paar centimeter. Maar ik hou me in met het oog op de emigratie. Nog wel tenminste (want ik kan ze toch altijd weer bij de dochters kwijt en...)


Regen! Toch wel fijn om me even niet druk te maken over wel of niet sproeien.


Een kringloopvondst waar ik heel blij mee ben. Een stevige leren rugzak. Heeft wat liefde (nou ja, vooral wat vet) nodig, want was helemaal uitgedroogd, maar verder nog in heel goede staat.


Ik maak weer een muts af (muts 32) en begin aan een vaatdoekje. Vrij saai breiwerk, maar ik heb er maar drie en die eigen gebreide doekjes werken toch het best.


Ik zie liever strakblauwe luchten, maar toch heeft dit ook wel wat...


Het weekend is een mengeling van ziekzijn (ik blijk alweer oorontsteking te hebben), opruimen en leidingen verleggen (echtgenoot). Dat heeft dit soort taferelen tot gevolg. 


Komende week dus opruimen en schoonmaken. En ook nog twee redactieklussen afwerken en de boekhouding bijwerken. Ik hoef me niet te vervelen ;-)

En verder:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten