Geertrude Verweij over schrijven, lezen en leven

{creatief} 52 mutsen :: 27 - voor een iets groter hoofdIk wilde er een 'slouchy hat' van maken, maar de wol was op voor het groot genoeg was. Het hoofd van mijn model is eigenlijk net te klein voor deze muts, want mij staat hij wel leuk. Zo leuk dat ik hem - ondanks de wel erg uitbundige kleuren - op mijn lijstje van 'misschien hou ik deze zelf' heb gezet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wat leuk dat je wilt reageren!
Ik lees alle reacties en meestal antwoord ik ook, al kan dat soms een paar dagen duren.

Helaas moeten sommige mensen 'bewijzen dat ze geen robot zijn' door op plaatjes te klikken.
Sorry daarvoor, ik kan het niet uitzetten (heeft met cookie-instellingen van blogger te maken).
Mailen mag ook altijd (geertrude@geertrude.nl)