Geertrude Verweij over schrijven, lezen en leven

{creatief} 52 mutsen :: 22 - toch maar geen kabel

 


Eigenlijk wilde ik een kabelmuts maken, maar ik breide deze op Curaçao en dit garen (een overblijfsel van de mysterieuze omslagdoek) is 100% synthetisch. Geen goede combinatie. Wist ik eigenlijk wel, maar door omstandigheden wisten we tot een paar dagen voor we weggingen niet zeker of we eigenlijk wel zouden gaan. Het inpakken ging dus nogal chaotisch en ik heb er op het laatste moment nog gauw wat breispullen bijgepropt.
In ieder geval breide het vervelend in de hitte en kabelen was echt een ramp. Na twee omslagen ben ik dus maar gewoon recht verdergegaan. Het effect is wel grappig, eigenlijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wat leuk dat je wilt reageren!
Ik lees alle reacties en meestal antwoord ik ook, al kan dat soms een paar dagen duren.

Helaas moeten sommige mensen 'bewijzen dat ze geen robot zijn' door op plaatjes te klikken.
Sorry daarvoor, ik kan het niet uitzetten (heeft met cookie-instellingen van blogger te maken).
Mailen mag ook altijd (geertrude@geertrude.nl)