Geertrude Verweij over schrijven, lezen en leven

{creatief} 52 mutsen :: 21 groenEen wachtkamermuts;-) Echtgenoot had een aantal medische onderzoeken en ik weet uit ervaring dat ik me niet op een boek of een puzzel kan concentreren als ik in een wachtkamer zit. Mutsen zijn ideaal voor zoiets. Klein, gemakkelijk in mijn tas te proppen en niet al te ingewikkeld om te breien, zeker als je het houdt bij een simpel model.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wat leuk dat je wilt reageren!
Ik lees alle reacties en meestal antwoord ik ook, al kan dat soms een paar dagen duren.

Helaas moeten sommige mensen 'bewijzen dat ze geen robot zijn' door op plaatjes te klikken.
Sorry daarvoor, ik kan het niet uitzetten (heeft met cookie-instellingen van blogger te maken).
Mailen mag ook altijd (geertrude@geertrude.nl)