Geertrude Verweij over schrijven, lezen en leven

{creatief} 52 mutsen :: 19 - pastelstrepenEn weer door met de restverwerking. Met drie kleuren Julia van Zeeman op naald 4. Ik wilde doorbreien tot alles op was, maar vond de muts zo groot genoeg. Ik heb nog een heel klein beetje over. Niet genoeg voor nog een muts, maar ik denk dat ik in de toekomst nog wel meer van dit garen zal kopen. Ik vind de kleuren erg mooi en het voelt heerlijk zacht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wat leuk dat je wilt reageren!
Ik lees alle reacties en meestal antwoord ik ook, al kan dat soms een paar dagen duren.

Helaas moeten sommige mensen 'bewijzen dat ze geen robot zijn' door op plaatjes te klikken.
Sorry daarvoor, ik kan het niet uitzetten (heeft met cookie-instellingen van blogger te maken).
Mailen mag ook altijd (geertrude@geertrude.nl)