Geertrude Verweij over schrijven, lezen en leven

{creatief} 52 mutsen :: 18 - een experiment
Soms ben ik de standaardmutsen (die vast beter verkopen en waarschijnlijk ook de voorkeur hebben van mensen die ze cadeau krijgen) even zat en verzin ik iets nieuws. Deze vind ik persoonlijk wel grappig geworden en het heeft me op een idee gebracht dat ik binnenkort eens ga uitwerken...
Het garen is Luxury van Zeeman en ik breide op naald 4.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wat leuk dat je wilt reageren!
Ik lees alle reacties en meestal antwoord ik ook, al kan dat soms een paar dagen duren.

Helaas moeten sommige mensen 'bewijzen dat ze geen robot zijn' door op plaatjes te klikken.
Sorry daarvoor, ik kan het niet uitzetten (heeft met cookie-instellingen van blogger te maken).
Mailen mag ook altijd (geertrude@geertrude.nl)