Geertrude Verweij over schrijven, lezen en leven

Drie op Donderdag :: in mijn tuin

Ik had verwacht thuis te komen in een overwoekerde wildernis, maar door de strenge winter viel het mee. Eigenlijk zag de tuin er nog best redelijk netjes uit. Inmiddels begint het toch tijd te worden dat ik er aandacht aan besteed. Niet alleen omdat het belangrijk is voor de verkoop van ons huis, maar ook omdat ik het zelf fijn vind als de tuin er verzorgd uit ziet. Gelukkig vind ik het ook fijn om in de tuin te werken (als het weer een beetje lekker is, tenminste), dus dat komt goed uit.

Drie lenteverrassingen die ik vorige week al in de tuin vond:Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wat leuk dat je wilt reageren!
Ik lees alle reacties en meestal antwoord ik ook, al kan dat soms een paar dagen duren.

Helaas moeten sommige mensen 'bewijzen dat ze geen robot zijn' door op plaatjes te klikken.
Sorry daarvoor, ik kan het niet uitzetten (heeft met cookie-instellingen van blogger te maken).
Mailen mag ook altijd (geertrude@geertrude.nl)