Geertrude Verweij over schrijven, lezen en leven

{creatief} 52 mutsen :: 16 - strepenWat kan ik over deze muts zeggen? Niet veel, eigenlijk. Ik verwerkte de restanten van drie andere mutsen in een streeppatroon. Het garen is Zeeman Tweed, ik zette 80 steken op met naald 4 en wisselde van kleur als ik er zin in had.

2 opmerkingen:

  1. Reacties
    1. Haha, ja! Hij en zijn vriendin komen uit mijn dochters werkkast (oudste dochter is grimeur en kapster). Zij kon er niets meer mee, want hun haar is gemilimeterd, maar dat zie je toch niet met een muts er overheen ;-)

      Verwijderen

Wat leuk dat je wilt reageren!
Ik lees alle reacties en meestal antwoord ik ook, al kan dat soms een paar dagen duren.

Helaas moeten sommige mensen 'bewijzen dat ze geen robot zijn' door op plaatjes te klikken.
Sorry daarvoor, ik kan het niet uitzetten (heeft met cookie-instellingen van blogger te maken).
Mailen mag ook altijd (geertrude@geertrude.nl)