Geertrude Verweij over schrijven, lezen en leven

{creatief} 52 mutsen :: 15 - Bobbeltop 2.0Ik zat zonder inspiratie en besloot mijn eigen patroon nog maar eens te maken. Omdat ik niet de beschikking over een printer had, gebruikte ik mijn (nogal slordige) notitieboekje. En blijkbaar heb ik verkeerd gekeken, want inplaats van 1 recht, 1 averecht, ben ik 2 recht, 2 averecht gaan breien, terwijl het er toch echt goed staat.
Niet dat het erg is. Ik vind het eindresultaat eigenlijk ook wel leuk. Misschien binnenkort een 2.0 versie van het patroon uitwerken?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wat leuk dat je wilt reageren!
Ik lees alle reacties en meestal antwoord ik ook, al kan dat soms een paar dagen duren.

Helaas moeten sommige mensen 'bewijzen dat ze geen robot zijn' door op plaatjes te klikken.
Sorry daarvoor, ik kan het niet uitzetten (heeft met cookie-instellingen van blogger te maken).
Mailen mag ook altijd (geertrude@geertrude.nl)