Geertrude Verweij over schrijven, lezen en leven

{creatief} 52 mutsen :: 12 - Iets AndersDe titel zegt eigenlijk alles: toen ik aan deze muts begon, wilde ik eens iets anders. Vandaar de ribbelsteek rand en de verticale strepen. Die laatste hielden het breien interessant en ik vind het zelf ook wel iets toevoegen aan het eindresultaat, eigenlijk. De ribbelrand zit heerlijk comfortabel trouwens.
Dit is echt zo'n muts die ik nog wel vaker wil gaan maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wat leuk dat je wilt reageren!
Ik lees alle reacties en meestal antwoord ik ook, al kan dat soms een paar dagen duren.

Helaas moeten sommige mensen 'bewijzen dat ze geen robot zijn' door op plaatjes te klikken.
Sorry daarvoor, ik kan het niet uitzetten (heeft met cookie-instellingen van blogger te maken).
Mailen mag ook altijd (geertrude@geertrude.nl)