Geertrude Verweij over schrijven, lezen en leven

{creatief} 52 mutsen :: 9 - ZigzagHet wordt niet altijd zoals ik het uitgedacht heb... Deze muts had ik eigenlijk heel anders bedoeld. Meer zigzag in de rand en dan een lange (slouchy) bovenkant. Maar het pakte anders uit.

Het zigzagpatroon dat ik uit een tijdschrift had bleek hoger te zijn dan ik dacht en er ging nog meer mis. Na drie keer een heel stuk uithalen was ik het zat en besloot ik er dan maar een gewone muts van te maken zodat ik eraf was. Ach ja. Eigenlijk is het best een leuk ding geworden. Ik zou hem zelf waarschijnlijk zelfs best graag dragen. Zo zie je maar weer...

Ik gebruikte garen Julia in lichtblauw van Zeeman, 80 steken opzet met naald 4. Iets meer dan een halve bol was genoeg voor deze muts.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wat leuk dat je wilt reageren!
Ik lees alle reacties en meestal antwoord ik ook, al kan dat soms een paar dagen duren.

Helaas moeten sommige mensen 'bewijzen dat ze geen robot zijn' door op plaatjes te klikken.
Sorry daarvoor, ik kan het niet uitzetten (heeft met cookie-instellingen van blogger te maken).
Mailen mag ook altijd (geertrude@geertrude.nl)