maandag 19 maart 2018

{creatief} 52 mutsen :: 10 - FavorietWie zich mijn vroegere blogs over mutsen breien nog kan herinneren, weet vast wel dat ik één patroon heb waar ik steeds op terug val. Het rare is dat het absoluut niet mijn favoriete model om te dragen is. Sterker nog, echtgenoot en ik zijn het erover eens dat dit model mij niet echt geweldig staat. Maar het is wel een heel leuke muts om te breien. En daarom val ik er toch regelmatig op terug. Ik moet echt nog eens een keer alles wat ik ooit gebreid heb op een rijtje zetten (tip: nooit je Ravelry account deleten!), maar ik denk dat ik er zeker meer dan 20 gemaakt heb inmiddels.

Het patroon is van Soulemama, toepasselijk "Soulemama's Favorite Knit Hat" genaamd en te downloaden via haar website. Ik maakte hem met het garen Julia in lichtblauw van Zeeman, 72 steken opgezet met naald 4. je hebt maar een halve bol nodig, want deze muts en de muts van vorige week zijn van de zelfde bol (en er is nog steeds een klein beetje over).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten