donderdag 22 februari 2018

Ditjes en Datjes op een Doordeweekse Donderdag

1. Het is heel lief en behulpzaam bedoeld. Dat wel. Maar volgens mij klopt er iets niet met deze uitleg:


Voor de zekerheid heb ik toch maar voor "full" gekozen, want ik heb het niet zo op extra mensen in het echtelijk bed.

2. Leguanen. Onze bovenbuurvrouw is er bang voor (maar voor zover wij weten doen ze niets), ze worden hier gegeten in de soep (heb ik ooit ook gegeten - het smaakt ongeveer als kippensoep) en je ziet ze helaas regelmatig dood op of naast de wegliggen (blijkbaar zijn ze niet zo slecht in oversteken als egels). Gelukkig zie je ze ook weleens gewoon ontspannen op een steen liggen, zodat je ze even goed kunt bekijken. Wij vinden ze namelijk mooi en boeiend. In de huiskamer in Nederland hangt een enorme foto van zo'n beest (de "draak" in de foto bij deze recensie) en toch kan ik het niet laten om nieuwe foto's te nemen. Ach ja, iedere gek z'n gebrek, toch? Kijk nou, wat een schatje ;-)


3. Zonsondergangen. Natuurlijk kunnen die niet ontbreken op mijn blog. Want ook die blijf ik op de foto zetten en wat moet ik anders met die plaatjes doen dan jullie een beetje laten meegenieten?4. Zondag bezochten we één van de mooiste plekken van Curaçao, Shete Boka (dat betekent "zeven inhammen"). We zijn daar al vaker geweest, maar het blijft genieten. De noordkust van Curaçao is wild en niet geschikt om te zwemmen. Een heerlijke plek om uit te waaien.


5. Over wind en zeewater gesproken: ik gebruik sinds we hier zijn deze haarborstel en ik kan niet anders zeggen dan dat ik er heel erg tevreden over ben. Klitten gaan er gemakkelijk uit en het doet geen pijn om mijn haar te borstelen, zelfs als ik het na het zwemmen los heb gemaakt (ik draag meestal een vlecht) en in de wind heb laten drogen. Ik ben fan.(deze post bevat één of meerdere affiliatelinks, kijk hier voor meer informatie daarover)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten