dinsdag 30 januari 2018

Ditjes en datjes

Lekker vlot

Anja Van Blije Boekenwurm  las Alleen is maar alleen en schreef er een fijne bespreking over.
Ze zegt onder andere: "[...] Geertrude schrijft lekker vlot. [...] De rest van de bespreking lees je hier.
Dank je wel, Anja!

Valentijnfestival

Nog twee weken en dan is het alweer zo ver: het Valentijnfestival. Op zaterdag 10 februari kun je er weer bij zijn. Op deze middag wordt niet alleen de Valentijnsprijs 2018 uitgereikt, maar ook een publieksprijs (stemmen kan nog tot 8 februari via deze pagina bij Hebban - ik sta er niet bij omdat er vorig jaar geen boek van mij is uitgekomen). Ook wordt de winnaar van de schrijfwedstrijd bekend gemaakt.
Daarnaast kun je verschillende auteurs ontmoeten, en lezingen van Greetje van den Berg, Simone Foekens, Marcel van Driel en Martin Scherstra bijwonen. Het volledige programma vind je hier (een stukje naar beneden scrollen), kaartjes koop je hier.

Curaçao

Ik ben er zelf helaas alweer niet bij, maar gelukkig heeft dat deze keer niets te maken met gezondheidsproblemen.
Het is simpelweg te ver reizen, want ik verblijf weer een paar maanden op Curaçao. Niet alleen om vakantie te vieren (hoewel we zeer zeker regelmatig een terrasje pakken of naar het strand gaan), maar ook om eens flink door te werken. Ik heb eerst een reeks administratieve taken af te ronden, ik heb een enorme lijst met dingen die ik in mijn blogs wil toe- of aanpassen en een minstens net zo lange lijst met ideeën voor blogposts en ik hoop ook eindelijk weer eens tijd te hebben (te maken) om aan mijn nieuwe boek te werken.

Leuke links: werkruimtes

Ik kan echt uren zoet brengen met kijken naar de werkruimtes van anderen (ik heb er zelfs een pinterest board voor). Die uren zou ik natuurlijk beter kunnen gebruiken om zelf te werken, maar goed. Het blijft leuk.
Mijn favorieten:


Geen opmerkingen:

Een reactie posten