vrijdag 8 januari 2016

366 foto's :: 1-7

Eén van de dingen die ik in het nieuwe jaar weer eens wilde gaan doen (en nu volhouden) was ten eerste mijn "grote" (spiegelreflex) camera weer wat vaker gebruiken en ten tweede weer echt iedere dag een foto maken. Nu had ik dit jaar een beetje last van een valse start, maar de eerste paar dagen is het toch min of meer gelukt (let niet op de kwaliteit, ik moet weer even wennen aan de handmatige instellingen).
Omdat ik liever geen gebruik wil maken van Flickr, Instagram of Facebook en er ook nogal wat nadelen aan zitten om dagelijks losse foto's te gaan bloggen, ga ik eens proberen of het werkt om af en toe (eens in de week of zoiets) een soort samenvatting te plaatsen.

Later toegevoegd:
Oeps.  Mijn vader wees me erop dat dit jaar 366 dagen heeft en geen 365 zoals ik leuk neergezet had... Toch maar even aangepast.


1/366 :: Helder

:: :: :: 


2/366 :: Bewogen

:: :: ::  


3/366 :: Redding

:: :: ::  


4/366 :: Koffie

:: :: ::  


5/366 :: Contrast

:: :: ::  


6/366 :: Probeersel

:: :: ::


7/366 :: Natgeregend

8 opmerkingen:

 1. Geertrude je bent weer creatief bezig met je foto's.
  Vanmiddag hier in het dorp naar een rondbreinaald gezocht , nr. 7 of 8,
  helaas niet aanwezig. Eigenlijk maar goed ook kan ik toch eerst mijn andere handwerk afmaken. Die col geeft wel snel resultaat en dat is natuurlijk altijd prettig. Gaat vast een keer gebeuren. Leuk hoor die foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh, dat is jammer, maar inderdaad misschien wel goed ook.
   Dank je! Fotografie blijft toch ook een grote hobby...

   Verwijderen
 2. Die koffiemok is grappig!
  Veel fotografeerplezier.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Reacties
  1. Lekker vage titel inderdaad ;-)
   Redding omdat ik eigenlijk vergeten was een foto te maken, maar gelukkig had ik mijn breiwerk nog. En redding omdat mijn breiwerk de laatste tijd weer mijn "redding" is als het leven een beetje lastig is en dat was die dag zeer zeker zo...
   Het is een sjaal geworden, waarover volgende week meer ;-)

   Verwijderen