woensdag 30 december 2015

Voor boeken

Het leuke van kringloopwinkelen is dat je vaak niet vindt wat je zoekt, tot je er niet zo hard meer naar zoekt.
Ja, echt. Zo gaat dat. Bij mij wel in ieder geval.
Ik zocht al maanden naar een boekenkastje voor naast de bank. Uitieindelijk vond ik een secretaire. Ook goed. Stond prachtig.
Vorige week vond ik een perfect klein boekenkastje voor naast de bank. Maar dat had ik dus niet meer nodig en ik liet het braaf staan. Vertelde dat toch een beetje spijtig tijdens de lunch aan man en dochter en kreeg de vraag waarom ik het niet mee had genomen om boven (waar de meeste van onze boeken in standaard ikeakasten staan) neer te zetten. O ja. Kan ook.
Gelukkig stond het kastje er nog toen ik terug ging. En nu staat het dus naast mijn kant van het bed, als nachtkastje en met twee rijen geliefde boeken erin. Ik ben er blij mee.2 opmerkingen:

  1. Mooi kastje! Ik word ook zo blij van oude spulletjes :-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja, ik vind hem ook prachtig. Oude spullen zijn op de één of andere manier altijd fijn (ik moet wel heel kritisch en zuinig doen want anders sleep ik de halve kringloop mee naar huis)

      Verwijderen