Geertrude Verweij over schrijven, lezen en leven

Een warme nek

Toen ik in mijn archieven zocht naar mijn eerste Honey Cowl, moest ik lachen om het stukje dat ik daarover schreef. Ik had helemaal gelijk. Want hoewel ik er mijn familie nog niet mee vermoeid heb, is het wel een favoriet patroon aan het worden. Het breit leuk en het zit heerlijk. Ik draag die eerste regelmatig, mijn man gebruikt het exemplaar dat ik op Curaçao breide en over de lange versie in het geel heb ik jullie pas geleden nog doorgezaagd.
Dus toen ik bij de kringloop een paar bolletjes heel mooie bruine wol vond, was het niet zo moeilijk te verzinnen wat ik ermee ging maken...
Ik breide letterlijk door tot ik nog maar een paar centimeter over had. Ik vind de kleuren variatie in deze wol echt heel erg mooi. De col is behoorlijk dik en aan de stevige kant, maar wel heel zacht. Heerlijk voor koude dagen met veel wind. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wat leuk dat je wilt reageren!
Ik lees alle reacties en meestal antwoord ik ook, al kan dat soms een paar dagen duren.

Helaas moeten sommige mensen 'bewijzen dat ze geen robot zijn' door op plaatjes te klikken.
Sorry daarvoor, ik kan het niet uitzetten (heeft met cookie-instellingen van blogger te maken).
Mailen mag ook altijd (geertrude@geertrude.nl)