dinsdag 27 oktober 2015

dinsdag

Helemaal bovenaan de wil-ik-doen-afdeling op de todolijst van deze maand staat "tuin". En dat is niet voor niets. Aan het begin van de zomer heb ik even gedacht dat ik de boel onder controle had, maar helaas was dat maar tijdelijk. De boel raakte behoorlijk overwoekert. Het was mooi groen, dat wel, maar niet op de manier die ik eigenlijk in gedachten had. Helaas was altijd wel iets belangrijker dan de tuin, dus het was gewoon niet anders.

Maar vandaag is het mooi weer, er is niets heel dringends en ik besef heel goed dat november eraan komt. Dus negeer ik die rij niet afgestreepte dingen op de moet-ik-doen-lijst (dat komt wel weer als het regent) en ga ik proberen de boel weer een beetje toonbaar te maken. En er stiekem (nou ja, niet zo stiekem dus) nog heel erg van genieten ook...


2 opmerkingen:

  1. Beetje laat, maar ik hoop dat je een fijne tuin dag had.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja, het was heerlijk! Maar nog lang niet klaar. Gelukkig voorspellen ze nog meer lekkere dagen...

      Verwijderen