woensdag 8 juli 2015

schrijfnieuws :: veranderingen en een column

Het is de meeste mensen die me proberen te volgen al duidelijk: die maandelijkse nieuwsbrief was een loffelijk streven, maar het werkt niet echt. Soms heb ik zoveel te vertellen dat ik minder belangrijke dingen maar gewoon weg laat (wat eigenlijk ook jammer is), maar meestal gaan er maanden voorbij zonder dat ik genoeg nieuws heb om er een echte nieuwsbrief van te maken. En ondertussen ben ik er wel steeds mee bezig. Er staan maar liefst drie nietszeggende nieuwsbrieven in de klad, nooit verstuurd omdat ik dus letterlijk niets te zeggen had. Wat me allemaal tijd kost, die ik beter kan gebruiken om te schrijven.

Daarom heb ik besloten het voortaan toch maar anders te gaan doen: geen nieuwsbrieven meer, maar gewoon losse nieuwtjes. Degenen die zich via email op mijn nieuwsbrief geabonneerd hebben, krijgen dus iets vaker - niet iedere dag, dat beloof ik - nieuwtjes binnen, maar dan wel "vers van de pers" in plaats van weken of zelfs maanden na dato.

Ik hoop binnenkort een berichtje kunnen te versturen over het verschijnen van mijn nieuwste (behoorlijk vertraagde) boek, maar bij deze dan alvast een mededeling die al veel eerder had moeten verschijnen:  boekensite Hebban vroeg me een column te schrijven over "Mijn eerste keer". Wie wil weten wanneer ik me voor het eerst een ├ęchte schrijfster voelde, kan dat op Hebban.nl lezen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten