donderdag 18 december 2014

deze week :: winkelen, taart en kerst

20141211 (Custom)

donderdag 11 december
Storm op komst. Het was een onrustig dagje.
 20141212 (Custom)

vrijdag 12 december
Even bij de kringloop binnengelopen. Ik ging voor iets heel anders (ben vergeten wat dat was), maar vond deze mooie verzameling glazen. Ik had nog maar drie wijnglazen, dus dat kwam goed uit. Kan ik de tafel met Kerst tenminste echt netjes dekken (hoewel... heb ik nog genoeg borden?)

zaterdag 13 december
Mijn koelkast heeft het opgegeven, dus we moeten een nieuwe. Daar zijn geen foto’s van, maar ik ben er blij mee. Nu nog tot woensdag wachten voor ik de spullen die koel bewaard moeten worden weer in mijn keuken kan bewaren in plaats van in kratten buiten.

20141214 (Custom)

zondag 14 december
We hebben het er al een tijdje over (en bij mij kriebelde het al langer - ik hou wel van kamers veranderen), maar vandaag heb ik ineens de geest. We verschuiven alle meubels in de huiskamer en zijn uiteindelijk heel tevreden met het resultaat.

20141215 (Custom)

maandag 15 december
Een jarige dochter. Zelfgebakken taart, voor het eerst met een gluten- en melkvrije bodem, dus extra blij dat het gelukt is. Mijn allergiebewuste baksels beperkten zich tot nu toe tot brownies en kruidnoten, maar dit opent perspectieven (ik heb gewoon het recept voor cake achter op het pak Schär mix C gebruikt met kokosmelk in plaats van melk).
 20141216 (Custom)

dinsdag 16 december
Schoenen kopen met een dochter. Absoluut mijn hobby niet, zeker niet voor mezelf. Maar ik moet ook echt nieuwe, want mijn oude zijn helemaal scheef. En verder heb ik niets. Nou ja, nog drie paar met veel te hoge hakken (daar ga ik nu met die artritis zeker niet op lopen) en verder alleen sandalen. Het is gelukt. En een bezoekje aan de kringloop na afloop maakt veel goed, zeker als ik daar een kleedje scoor dat precies past bij het kerststukje dat mijn moeder voor me maakte.

20141217 (Custom)

woensdag 17 december
Hij staat. Zelfs echtgenoot begon te mopperen dat het wel erg lang duurde voor ik de kerstboom neer ging zetten. Maar ik ben net zo laat (vroeg? op tijd?) als vorig jaar en ik kan het bewijzen. Da's dan weer handig van een blog, al moet je niet heel ver terugbladeren, want dan zie je dat ik vroeger altijd een heel stuk eerder de boom neerzette...

2 opmerkingen:

 1. voel je je alweer wat beter dus?
  Leuk kamer veranderen :-) geeft vaak een fris gevoel vind ik :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik denk dat het een combinatie is van gewenning (gewoon wat langzamer aan doen en oh ja, sommige bewegingen doen pijn) en de juiste medicijnen. Over is het helaas nog niet.
   En ja, kamers veranderen is leuk. Goed voor het moreel ;-)

   Verwijderen