donderdag 11 december 2014

deze week :: rustig aan

Het leek zo’n simpel plan: gewoon iedere dag een foto maken en zo iedere week een fotografisch weekoverzicht plaatsen. Maar dat viel tegen. In deze tijd van het jaar loop ik altijd achter de feiten aan te rennen. Dat geeft niets, dat hoort erbij. Maar ik ren niet zo hard, dit jaar en dat is toch wel te merken. Er zit ook een positieve kant aan: ik leer rustiger te werken en maar één ding tegelijk te doen. Goed voor het hoofd. Maar het foto’s nemen schiet er dus wel eens bij in.

20141205a (Small)

vrijdag 5 december
Sinterklaas met de dochters. Gezellig. Vreselijk verwend (stapels mooie tijdschriften en een mooi notitieboekje). Iets teveel gesnoept, maar dat mag, eens per jaar.

20141206 (Small)

zaterdag 6 december
Uitgeput van het regelen van de dagen ervoor. Maar dat geeft niets. Het is gelukt en het was gezellig. Ik geef mijn Sinterklaaspret niet op voor zo’n stom muggenvirus.
Als kroon op een dagje uitrusten zie ik een prachtige zonsondergang.

20141208 (Small)

De rest van de week draait zo’n beetje hierom. Gewoon, thuis bezig zijn. Huishoudelijke klusjes, de boel opruimen en een beetje gezellig maken. Nog geen tijd gehad voor wat kerstspullen, maar dat komt nog wel (de boom laten we meestal wachten tot na de verjaardag van dochter M.).
Todo-lijstjes en plannen maken. Hopen dat ik ergens nog wat extra uren kan vinden om alles te doen wat ik wil en anders toch maar wat dingen laten vallen (doe ik uiteindelijk altijd, maar ik zet graag hoog in). Maar ik begin langzaam het huishouden weer onder controle te krijgen en de kerstkaarten zijn op de post, dat is een goed begin.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten