donderdag 2 oktober 2014

Zonsondergangen, breiwerkjes en strand
Ja, ik weet het, alweer mooie zonsondergangen. Ik maakte daarnet mijn camerakaartje leeg en veel meer heb ik niet. Onze dagen zijn gevuld met werk (maar wel heerlijk op de porch), een beetje rondkijken, luieren op het strand en zwemmen, maar daar zijn geen foto's van.

Verder probeer ik minder tijd achter de computer door te brengen, maar ik ben nog steeds niet klaar met het verhaal over Lidy van de Poel en er zijn voortdurend allerlei boekhoudkundige knoopjes op te lossen, dus qua werk lukt dat niet helemaal. 's Avonds rond zes uur zet ik hem gauw uit (tenminste, dat probeer ik dus) en pak mijn e-reader (wat een uitvinding is dat - ik had de vijf boeken die ik nu al gelezen heb nooit meegekregen in mijn koffer!*) of mijn breiwerk.


Aan deze col was ik al een tijdje bezig en hij is nu dus eindelijk af (dit patroon en wol uit een pakketje dat iemand weg wilde gooien). Echtgenoot heeft hem al geclaimd voor de dag waarop we thuiskomen. Verstandig, want ik wil nog even niet denken aan het verschil in temperatuur hier (we zetten de airco in onze slaapkamer op 28 graden en dat voelt koel) en Nederland-in-November.
Nu ben ik bezig met een trui voor mezelf voor diezelfde dag, maar ik weet niet of ik die afkrijg (dit patroon en katoengaren van de Lidl).

 

Misschien moet ik mijn breiwerk meenemen naar het strand? Nah, daar heb ik het te druk met genieten en niksdoen ;-)* Wel legaal natuurlijk. Via de bibliotheek kun je tegenwoordig ook gratis (behalve dat abonnement dat ik dus al heb) e-books lenen en daar maak ik gretig gebruik van.

4 opmerkingen:

 1. Lekker genieten maar! En wat die trui betreft: wat een lieve kleurtjes!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, ik vond die kleuren ook erg leuk. Ze hadden drie soorten, maar deze sprak me erg aan. Het is zelfstrepende wol, dus hoef ik niet voortdurend nieuwe draadjes aan te hechten. Ik ben wel benieuwd hoe de mouwen eruit komen, want dat zijn kortere naalden en dus dikkere strepen, maar dat zien we dan wel weer. Voor 4,95 (of zoiets) per vier bollen moet je ook niet te kritisch zijn ;-)

   Verwijderen
 2. wat een lieve kleurtjes die trui :) En geniet er maar heerlijk van!

  BeantwoordenVerwijderen