vrijdag 10 oktober 2014

nieuwsbrief :: oktober 2014

Na een paar drukke weken zijn we eindelijk terug op CuraƧao. Niet dat we het nu minder druk hebben, maar voor een stel zomerliefhebbers als wij werkt het toch een stuk prettiger buiten op de porch, dan binnen terwijl de regen tegen de ramen tikt (hoewel ik gehoord heb dat het in Nederland op dit moment ook best lekker weer is). En het helpt ook wel dat we af en toe even naar het strand kunnen om te genieten van de palmbomen of een mooie zonsondergang.

Recensies en interview


De nieuwe boekensite Hebban heeft sinds kort ook een afdeling die speciaal bestemd is voor het romantische boek. Hebban Romance stelde mij vragen over onder andere Thuisgekomen en over de dyslexie-uitgave van Tegenstelling. Het interview is hier te lezen.

Hebban Romance recenseerde ook twee van mijn boeken. Simone Foekens gaf Thuisgekomen vier sterren: "Een roman met een origineel thema. [...] Al met al een boek om heerlijk mee te relaxen.". En Diana van Eynde was over Erfgoed al even enthousiast. "Erfgoed is een verhaal over liefde. Niet alleen over ware liefde, maar ook over de kern van liefde. Niet elk huwelijk is of wordt een goed huwelijk en geheimen kunnen een huwelijk tot in de kern kapot maken. Geertrude heeft met dit boek duidelijk een fijne feelgoodroman neergezet."

Bibliotheken


Het wachten is nog even op de Biblionrecensie (dat blijft spannend), maar ik verwacht dat het niet al te lang meer duurt voorThuisgekomen ook te lezen is via de bibliotheek.

Lidy van de Poel


De afgelopen week legde ik eindelijk de laatste hand aan mijn verhaal voor Lidy van de Poel. De kinderarts krijgt weer te maken met allerlei soorten kinderleed en goed bedoelende volwassenen, die daardoor domme fouten maken. Wanneer het verschijnt weet ik nog niet, maar natuurlijk meld ik het hier en op facebook zodra het verkrijgbaar is.

Boek nummer 9


Tja, het is een langzaam proces, maar het komt eraan. Ik ben bezig met de allerlaatste puntjes op de i. Titel, samenvatting en omslagvoorstel zijn al naar mijn uitgever, dus nu is het wachten op wat de vormgever daarmee gaat doen.
En ondertussen schrijf ik rustig verder aan boek nummer 10...

handtekening

Geen opmerkingen:

Een reactie posten