maandag 8 september 2014

zaterdag 6 september/zondag 7 september

We beginnen het weekend met een enorme lijst plannen. Zoals gewoonlijk komt daar niet zo heel veel van terecht, maar dat weet ik op zaterdagochtend nog niet.


Ik maak geen foto's van de toch alleen maar strakgrijze lucht, maar wel van deze grote jongen die bijna in mijn nek landt omdat hij een web heeft gemaakt tussen de trap en de containers. En daar moet ik dus juist zijn.


Want ik moet nog wat afval wegbrengen. Helaas past niet alles zomaar in mijn mini-autootje.


Daarvoor moet ik dus met electrisch gereedschap aan de gang. Dat vind ik leuk en eng tegelijk.


We halen balken voor het plafond in de gang, maar er moet ook nog op de computer gewerkt worden, dus we laten ze nog maar een dagje liggen.En ik maak een aardappelschotel. Wat zeg je? Heb ik een paar dagen geleden gezegd dat ik koolhydraten ging mijden? Ja, dat dacht ik ook. Maar het blijkt dat de ontwenningsperiode best vervelend is (zachtjes uitgedrukt) en daar heb ik op dit moment simpelweg geen tijd voor (ook zachtjes uitgedrukt). Over een tijdje nog maar eens proberen.Zondag is de lucht gelukkig weer blauw.


Volgende week gaat mijn auto een paar dagen uit logeren, dus maak ik hem maar eens goed schoon, van binnen en van buiten, want dat is hard nodig. Hij glimt weer.

Daarna ga ik schroeven halen voor dat plafond en slaat er bij de bouwmarkt er iets in mijn toch al verkrampte kuit, waardoor ik de rest van de middag op de bank doorbreng. Ach ja. Het weekend is toch eigenlijk ook bedoeld om uit te rusten...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten