zaterdag 13 september 2014

nieuwsbrief :: september 2014

lievelezers

20140912nieuwsbrief (Custom)Het zou zo mooi zijn als ik hier neer kon zetten dat ik nog heerlijk aan het genieten ben van de laatste mooie nazomerdagen. Maar eigenlijk heb ik het daar veel te druk voor. Gelukkig gaan we straks weer een periode naar Curaçao waar ik nog meer dan genoeg van de zon kan genieten.
En het komt goed uit dat de kersenboom altijd vroeg begint met verkleuren, want dat is het enige deel van de herfst waarvan ik het jammer vind dat ik het zal gaan missen.

Thuisgekomen

20140912nieuwsbrief (1) (Custom)
Het nieuws van de maand is natuurlijk dat mijn nieuwste boek net verschenen is. Ik wist dat het eerder zou komen dan gepland, maar het kwam onverwacht zelfs nog eerder. Altijd weer een fijn gevoel om een verhaal uiteindelijk in boekvorm in handen te hebben.

Nog even de flaptekst en wat andere informatie:

Op aandringen van haar beste vriendin en gedwongen door geldgebrek stemt Stella er in toe de voor haar onbekende Berend met  zijn vijf kinderen bij haar in huis te laten wonen. Ondanks hun verschillende achtergronden blijken Berend en Stella het prima met elkaar te kunnen vinden. Zijn gezin voelt zich thuis in Stella’s huis en hun aanwezigheid is voor Stella een verademing na vijf eenzame jaren. Maar  helemaal perfect is het allemaal niet. De moeder van de drie pleegkinderen zorgt voor onrust en verdriet. En is de anonieme man die regelmatig in de omgeving van het huis opduikt Stella’s verdwenen echtgenoot of is het toch iemand anders? Maar waarom staat hij daar alleen maar te kijken in plaats van contact op te nemen? Dat maakt het voor Stella extra ingewikkeld, want ze gaat steeds harder twijfelen. Houdt ze nog van haar man of begint ze verliefd te worden op Berend?

prijs: € 17,95
ISBN: 9789086602612
Uitgeverij: Ellessy
Bestellen: bij iedere reguliere boekhandel of bij bol.com (link gaat direct naar juiste pagina) en andere online boekwinkels.
Het eerste hoofdstuk alvast lezen?  download pdf

Plannen


Inmiddels ben ik achter de schermen alweer bezig met het afwerken van mijn volgende boek en heb ik een begin genaakt met het schrijven van de roman die mijn tiende (uitgegeven) boek zal worden.Daarnaast ben ik bijna klaar met het schrijven van een nieuwe schriftroman over Lidy van de Poel.

En als ik daarmee klaar ben? Zoals altijd heb ik plannen zat en ik hoop op Curaçao de tijd en de rust te vinden om ze eindelijk ook nog uit te voeren.

handtekening

Geen opmerkingen:

Een reactie posten