zondag 31 augustus 2014

zaterdag 30 augustus


Oh, regen. Jammer. 


Eerst maar eens ontbijten. Yoghurt met muesli.


De rest van het gezin eet dit. Ik ben sinds kort overgestapt op die yoghurt, maar volgens mij scheelt het niet echt qua calorie├źn (en ik eet nog wel suikervrije muesli). Ik zie in ieder geval geen verschil op de weegschaal.


Het lijkt wel of ik vandaag alleen maar foto's maak van eten. Pruimen tussendoor. We hebben er tenslotte nog zat.


En chili koken voor het avondeten.


Wat ik de rest van de dag gedaan heb? Gewerkt. 3500 woorden erbij geschreven. Niet slecht, maar ik zit nog steeds in de misschien-kan-ik-het-gewoon-niet-meer-fase. Daar heb ik vaker last van. Gaat wel over als ik nog wat verder in het verhaal ben. Normaal gesproken wel tenminste.


Met deze foto doe ik alsof ik daarna braaf ben gaan handwerken, maar mijn handen werkten niet mee, dus eigenlijk zat ik spidersolitaire te spelen en Pinterest uit te lezen tot mijn ogen dichtvielen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten