donderdag 28 augustus 2014

woensdag 27 augustus


De zon schijnt! Dat is fijn wakker worden.


Heerlijk!


Had ik al gezegd dat ik het fijn vind dat de zon schijnt? En hoe mooi is het licht 's ochtends aan deze kant van het huis?


Genoeg over de zon. Tijd voor boodschappen. En mijn wekelijkse bezoekje aan de kringloop. Ik zoek wijnglazen, maar die hebben ze niet.Tenminste, dat dacht ik, maar ik zie er op deze foto toch duidelijk een paar staan. Vreemd.


Deze kast is jeugdsentiment. Wilden we zo graag hebben toen we net getrouwd waren (bijna 24 jaar geleden!), maar was veel te duur. Echtgenoot bij het zien van deze foto: "Waarom heb je hem niet gekocht?" Omdat we er nu geen plek voor hebben. Helaas.


Jurkjes kocht ik wel. Voor Curaçao. Het begint nu toch echt heel dichtbij te komen!


Het lastige van ineens-een-mooie-dag is dat ik niet zo heel snel kan schakelen. Ik moet zoveel binnen doen, maar weet mezelf uiteindelijk toch de tuin in te schoppen. Waar de slazaadjes ineens besloten hebben toch nog op te komen. Tussen de prei die ik daar geplant had omdat ik de sla had opgegeven dus. Grapjassen.


Hier is ook van alles opgekomen, maar dat was niet de bedoeling. Deze bak moet nog bijgevuld worden, maar dat kwam er niet meer van deze zomer.


Zo, dat is beter.


En dan besluiten we deze zomerdag echt te omarmen. Barbecue! Sla op tafel.


En hamburgers op de grill.


Beest denkt ergens heel hard over na. Of hij weet even niet meer wat hij aan het doen was, dat kan als je zo oud bent (20+).

We blijven buiten tot het te koel wordt en gaan dan lekker vroeg naar bed.

2 opmerkingen:

 1. Lekker dagje zo te zien.
  Het lukt mij ook niet altijd om te schakelen. Er waren deze week een paar mooie dagen, waarvan ik achteraf denk dat ik tòch de tuin in had moeten gaan. Maar ja, dan had huishoudelijk werk op de planning.
  Die wijnglazenfoto is grappig. Soms zie je het even niet....
  Die jurk is superleuk voor Curaçao! En ook voor andere landen ;-)
  En complimenten voor je man, hij is volgens mij vaak een stimulans. Ga je alsnog terug om de kast te kopen, nu je weet dat je man 'toestemming' geeft?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, nee , die kast past echt niet in de huiskamer, zelfs niet als we andere, ook zeer geliefde, meubels wegdoen. En bovendien heb ik niet zoveel kastruimte extra nodig. ;-)

   Verwijderen