zaterdag 30 augustus 2014

vrijdag 29 augustus


De dag begint goed. En vroeg. (als je heel goed kijkt kun je op de foto rechtsonderin zien waarom. Ik was de vorige avond vergeten de containers aan de weg te zetten en bij ons komen ze soms al om zeven uur).


Eerst maar eens koffie dan.


Ik ga naar Rotterdam en ben van plan foto's te maken, maar ik ben met jongste dochter op stap en we kletsen en winkelen zo gezellig dat ik het vergeet.


Tot we hier terechtkomen. Dat moet ik toch even vastleggen. Donner is terug! In een ander pand maar het is als vanouds weer een heerlijke grote boekwinkel.


Bij Xenos vind ik deze positieve uitspraak.


En deze tekst, die ik erg "ons" vind.

Ik koop ze niet. Wel een ijsje, dat erg lekker was, maar waar ik later toch spijt van had (ik eet eigenlijk geen suiker en nee, het was het niet waard) maar dat staat niet op de foto.


Oh ja, en bij Donner kocht deze agenda. Met mijn favoriete layout (links de hele week, rechts notitieruimte), maar in een kleiner formaat dan mijn huidige. Deze past wel in mijn tas. En omdat het een 18 maanden agenda is, kan ik hem fijn nu alvast uitproberen.


Gelukkig hoeft geen van ons vanavond nog weg, dus we eten shoarma met veel knoflooksaus.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten