dinsdag 19 augustus 2014

maandag 19 augustus

Nieuwe poging tot ploggen. Misschien is driemaal scheepsrecht?


Dat is een schoonmaakschema. Af en toe heb ik dat nodig om te zorgen dat de feiten achter mij aan lopen in plaats van andersom. (klinkt prachtig, is dan ook niet van mijzelf maar gejat van omdenken.nl).
Helaas moet ik eerst achter de feiten aan, want hoewel een dagelijks rondje opruimen een prima idee is, valt dat de eerste keer toch knap tegen. Geen voor- en nafoto's helaas. Dat soort opruimen was het niet. Jammer genoeg, want dat is nog wel leuk. Dit was meer van het overal-slingert-wel-wat-rond-soort.


Gelukkig is er veel koffie. Heel veel koffie.


Gang opruimen staat ook op mijn lijstje. Kijken we maar even niet naar boven, goed? Na bijna tien jaar zijn we nog steeds aan het verbouwen in dit huis. Maar het wordt er wel steeds mooier en beter van.


Ik moet eigenlijk ook dringend de tuin in, maar het weer werkt niet mee.


Nog meer goede voornemens: mijn agenda beter gebruiken. Pinterest zegt dat je daarvoor leuke gekleurde spulletjes moet kopen. Goede smoes toch?


De buurman kwam vragen of wij één van hun zelfgekweekte courgettes wilden hebben, want ze hebben er zoveel. Ik heb moeten weigeren. Onze koelkast ligt er namelijk ook vol mee en ik heb er nog meer in de tuin. En ik kook dus maar weer iets met courgette erin.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten