Geertrude Verweij over schrijven, lezen en leven

Honey cowl

Oh, oeps. Ik ben bang dat ik weer zo’n heerlijk simpel patroon heb gevonden waar ik er veel te veel van ga breien. Op verschillende blogs had ik het al eens voorbij zien komen en nu moest ik het toch eens proberen. Ik ben verkocht. Een simpel breiwerkje dat leuk blijft omdat je toch een heel klein beetje moet opletten en een mooi resultaat. Mensen in mijn familie- en vriendenkring mogen dekking zoeken, want er is grote kans dat jullie er eentje in de maag gesplitst krijgen de komende maanden ;-)

Het patroon staat hier (ik breide de korte versie met iets te dunne en te harige wol, maar ik vind het resultaat nog steeds erg leuk).

20140806 (1) (Small)

20140806 (2) (Small)

20140806 (3) (Small)

20140806 (4) (Small)

2 opmerkingen:

Wat leuk dat je wilt reageren!
Ik lees alle reacties en meestal antwoord ik ook, al kan dat soms een paar dagen duren.

Helaas moeten sommige mensen 'bewijzen dat ze geen robot zijn' door op plaatjes te klikken.
Sorry daarvoor, ik kan het niet uitzetten (heeft met cookie-instellingen van blogger te maken).
Mailen mag ook altijd (geertrude@geertrude.nl)