vrijdag 22 augustus 2014

donderdag 21 augustus


Lekker ontspannen wakker worden, met een haakwerkje erbij. Zo wil ik de hele dag wel blijven zitten.


Maar dat kan niet, want ik heb een to-do lijst. Die veel langer is dan wat je in mijn agenda ziet, want daar staan alleen de "moet-ik-deze-week-echt-doen-notities".


Ik ga voor een deel van die todo's maar even hier zitten. En ik baal van deze foto, want het ziet er rommelig en onafgewerkt uit, maar zo voelt het niet. We zijn zo trots op onze 6 vierkante meter kantoor!


Ik haal ook nog even de stofzuiger door de huiskamer en over de bank. De kat was not amused toen ik hem van de bank afgooide en ging er gauw weer liggen toen ik klaar was.


Ik rij zelfs nog even naar de stort met een auto vol ex-plafond.


En ik maak een lekker soepje.


Kijk! Alles geregeld. Dat geeft ruimte in mijn hoofd. En die ruimte heb ik nodig voor dat groene plakkertje (24.000 woorden schrijven).


Als ik op het dakterras kom, doet de lucht mooie dingen.


Maar ik kwam eigenlijk om sla te plukken. Die doet het nog steeds prima.


Omdat echtgenoot na het eten nog even doorwerkt, pak ik nog maar iets beet dat is blijven liggen. De allerlaatste controle voor mijn nieuwe boek. Wat mij betreft kan het naar de drukker!

2 opmerkingen:

 1. i love these little glimpses into your days.
  also - all the wood in your tiny car is pretty funny!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. It is ;-) But you've seen T.'s car (the convertable we took the UK roadtrip in). Mine has a bigger trunk, so when we need to transport a lot of stuff (trash in this case) we have to use that tiny car.

   Verwijderen