woensdag 27 augustus 2014

dinsdag 26 augustus


Tja. Dat nodigt niet echt uit tot buitenactiviteiten.


Maar dat geeft niet, want ik ben de hele dag hard aan het werk, tot het tijd is om een lekker soepje te brouwen.


Ik maak ook nog iets met witlof (en weet er weer wat courgette in kwijt te raken).


Buiten ziet het er inmiddels zo uit. Veel beter!


De kersenboom is al helemaal in de herfststand. Maar die is altijd vroeg. Meestal negeer ik deze blaadjes, maar ze zijn toch eigenlijk wel erg mooi en bovendien ga ik de rest van de herfst missen (niet dat ik dat erg vind), dus pak ik deze nog even mee.


Waar ik zo druk mee was de hele dag? Hiermee dus. Ik heb iets met woordentallen. Die moeten zo netjes mogelijk zijn. 3217 vind ik niet netjes.


Nog een paar zinnen toegevoegd. Kijk, dat is beter. Ik heb inmiddels afgeleerd om halverwege een zin te stoppen om een echt rond getal te krijgen. Dan moest ik de volgende dag de eerste helft weer deleten omdat ik niet meer wist wat ik had willen zeggen. Schoot ook niet op. Ik ben nu trouwens over de eerste psychologische grens heen. Nog 20.000 woorden en dan ben ik er (dit is een verhaal hiervoor).


De rest van de avond breng ik zo door. Haakwerkje, radio aan, Beest op schoot. Fijn!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten