woensdag 20 augustus 2014

dinsdag 19 augustus

Tja. Vandaag is dus echt zo'n vergeet-dat-ploggen-nou-maar-dag. Maar ik wil toch doorzetten, al is het weinig boeiend wat ik te vertellen heb.

De dag begint met langzaam op gang komen wegens slecht slapen en dan helemaal niet meer op gang komen wegens skypen met dochter-in-Durham, die ik al een tijdje niet meer gesproken had.


Dan toch nog even gauw wat doen. Inhalen waar ik gisteren niet aan toe kwam. De keuken dweilen bijvoorbeeld.


Het weer doet af en toe een beetje positief. Maar het blijft herfstig. Zo jammer. Ik krijg steeds meer zin om weer naar CuraƧao te gaan...


Gelukkig blijft het nog wel even droog genoeg om wat pruimen te plukken.


Dat zijn er heel wat. Maar er gaan er ook heel wat op. We krijgen bezoek en het bezoek blijft eten. Echtgenoot kookt chili (die heerlijk was, maar waarvan ik geen foto's maakte) en we eten pruimen toe.


Als ik het bezoek en dochter-die-thuiswoont-maar-bij-hen-gaat-logeren uitzwaai zie ik een regenboog. Ik ben te lui/moe om naar buiten te lopen en maak deze foto door het raam. Eigenlijk jammer. En het raam is nog vuil ook...


We praten nog wat met dochter-met-eigen-flat, kijken twee afleveringen hiervan, zwaaien dochter uit en praten nog wat meer. Beest vindt alles best, als hij maar op schoot mag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten