donderdag 17 juli 2014

Kussenslopen

Tjongejonge, ik had beter niet kunnen beweren dat ik weer een beetje op gang kwam met bloggen, want het is prompt weer gestopt... In mijn hoofd had ik dit stukje al tien keer geschreven, maar in werkelijkheid bleef het bij erover nadenken. En zo ingewikkeld is het allemaal niet. Ik had nog meer van dat kleurige garen en maakte die allereerste kussensloop af en maakte er een tweede bij. De achterkanten werden simpel wit, de één gehaakt en de ander diagonaal gebreid.
Toen waren er nog wat kleine bolletjes over en daarvan maakte ik zes vierkantjes voor KASEindtotaal: een muts, een sjaal, twee kussenslopen en zes vierkantjes. Zo kun je toch een hoop lol hebben van vijf bollen wol (oké, zeven, als je de witte meerekent)!

p.s. na aanleiding van een mailtje over mijn deken, was ik van plan met wat foto's uit te leggen hoe ik zo'n "log cabin" vierkant brei, vooral aangezien de informatie niet meer staat waar ik het destijds gevonden heb. Maar ik zit geweldig in tijdnood, dus die uitleg houden jullie nog tegoed  ;-)

p.s. 2 Ik heb mijn layout een beetje breder gemaakt en de foto's wat groter. Op mijn scherm past het prima, maar als het bij jullie op deze manier niet goed te bekijken is, hoor ik het graag, dan verander ik het weer terug.

2 opmerkingen:

  1. Mooi geworden!
    Wat aardig dat je wilt uitleggen hoe je log cabins kunt breien, want daar ben ik ook wel benieuwd naar. Een mooi volgend project voor me :-) .
    Herkenbaar trouwens over stukjes die in het hoofd geschreven worden, maar niet op papier. Ik heb véél te veel van dat soort stukjes.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Je layout is prima, en wat leuk al die creativiteit

    BeantwoordenVerwijderen