Geertrude Verweij over schrijven, lezen en leven

Hoekje

20140617 (1) (Large)

20140617 (2) (Large)

Zomaar een hoekje van mijn huis, vol met dingen waar ik blij van wordt. De kast van mijn oma (het houtsnijwerk is door haarzelf ontworpen), de oude kaart van Curaçao (kringloopvondst, het is geen origineel, maar de herdruk is toch zeker ook wel een halve eeuw oud) en mijn nieuwste aanwinst, een handgemaakte quilt die ik vorige week als verrassing ontving van een dierbare internetvriendin uit de Verenigde Staten.

2 opmerkingen:

  1. Wat een mooi hoekje, inderdaad om blij van te woorden vooral vanwege de dierbare herinneringen die er zijn!

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je wilt reageren!
Ik lees alle reacties en meestal antwoord ik ook, al kan dat soms een paar dagen duren.

Helaas moeten sommige mensen 'bewijzen dat ze geen robot zijn' door op plaatjes te klikken.
Sorry daarvoor, ik kan het niet uitzetten (heeft met cookie-instellingen van blogger te maken).
Mailen mag ook altijd (geertrude@geertrude.nl)