donderdag 19 juni 2014

Een muts

20140619 (1) (Large)

20140619 (2) (Large)

20140619 (3) (Large)


Ik heb de afgelopen maanden niet veel gebreid. Ik was begonnen aan een truitje, maar dat heb ik uitgehaald. En daarna ben ik vierkantjes gaan breien voor Knit-a-Square, maar ik had er niet echt veel plezier in, dus opschieten deed het niet.

Vorige week besloot ik gewoon iets te breien waar ik wel lol in had. En dus zette ik, natuurlijk, een muts op. Een heel simpel model, met een randje dat gebaseerd is op mijn favoriete patroon. Niets bijzonders en ik zou niet weten wat ik ermee moet (het is niet echt mijn netste breisel, KAS heeft een overschot aan mutsen en zelf draag ik ze niet), maar ik had er lol in. En dat is ook belangrijk.

4 opmerkingen:

 1. Wat leuk, een hobby moet immers wel leuk zijn om te doen :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja precies! Ik was de laatste tijd een beetje te erg gericht op "nuttig" in plaats van "leuk" ;-)

   Verwijderen
 2. Leuk geworden.
  Lekker is dat hè, zomaar wat breien, zonder doel.
  Fijn weekend.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je. Ja, dat doelloos rommelen is heerlijk. Moet ik vaker doen ;-) Jij ook fijn weekend

   Verwijderen