dinsdag 10 juni 2014

Drie Dingen op Dinsdag ~ tja…

Drie doelen had ik deze maand: twee keer per week bloggen, overtrekken voor de bankkussens maken en een plantenbak beplanten.

De overtrekken: vol enthousiasme dook ik bij de Ikea (daar was ik voor wat aankopen met dochter D.) tussen de stofjes om iets uit te zoeken, maar ik vond niets waar ik blij van werd. Het is nogal een grote bank, dus streepjes of motiefjes wordt al gauw te druk. En beige of gebroken wit vind ik te saai. Eigenlijk vind ik de huidige spijkerstof gewoon mooi (maar die is dus heel erg versleten) en anders wil ik iets in een iets helderdere of lichtere blauw. Dus nu moet ik naar de markt om te kijken of ze daar iets hebben dat me wel bevalt, maar ik weet niet of dat deze maand nog lukt. Natuurlijk zag ik vandaag dat er gisteren stoffenmarkt in Rotterdam is geweest…

De plantenbak: dat lege vlak heeft me het hele weekend verwijtend aangestaard, maar ik had geen plantjes. Wat ik wel had, was een plan waar echtgenoot en ik allebei achter stonden. Omdat deze bak ondiep en droog is en ook nog eens heel veel zon krijgt houden we het simpel, maar wel kleurig. Lavendel en afrikaantjes. Geplant heb ik ze nog niet, maar gekocht heb ik ze wel. Daarnet. Ze staan zelfs nog in mijn auto. Nu moet ik alleen nog even wachten tot het niet meer regent…

20140610 (Large)

En mijn derde doel, weer regelmatig bloggen… tja, als je deze voor mijn doen vrij korte blogpost meerekent, ben ik nog steeds op de goede weg ;-)

2 opmerkingen: