vrijdag 9 mei 2014

week 19 :: boeken en een kat met verlatingsangst

Een experiment... dagelijks ploggen is niets voor mij. Mijn dagen zijn te saai en het kost me teveel tijd. Maar ik vond het wel erg leuk om te doen. Misschien lukt het op deze manier?

zaterdag/zondag

20140508 (10) (Large)

Ik lees dit boek. Het is een goed boek dus ik lees het hele weekend, tot ik 'm uit heb. Dat is niet erg, want ik voel me toch niet in staat om iets nuttigs te doen (zoals het kastje opruimen).

maandag

Een redactieklusje en een beetje opruimen. Geen foto's want ik heb eigenlijk nog niet bedacht dat ik ga week-ploggen (eh, betrapt. de foto van gisteren is dus eigenlijk van vrijdag)

dinsdag

(denk hier even een schattige foto van mijn twee baby’s, 23 jaar geleden. Ik had er ooit eentje ingescand, maar kan hem niet vinden)

De oudste dochters zijn jarig, maar wonen allebei niet meer thuis. We gaan bij D. op verjaarsvisite en ik voel me raar (want nu is mijn kind degene die aan het bakken, koken en redderen is, niet ik) en trots (want ze doet het toch maar even) tegelijk.

woensdag

20140508 (12) (Large)

Boodschappendagje. Zoals zo vaak gecombineerd met een bezoekje aan de kringloop. Ik koop twee whiskyglazen voor D. Hoeft ze de volgende keer als ze haar opa en haar vader op bezoek krijgt de mijne niet te lenen.

20140508 (1) (Large)

De kat heeft verlatingsangst wegens gisteren de hele middag en avond alleen. En vandaag was ik ook steeds weg. Hij wil nu dus op schoot. En als dat niet kan heel erg dichtbij.

donderdag

20140508 (4) (Large)

De kat moet nog steeds dichtbij.

20140508 (2) (Large)

Nog meer redactiewerk. Deze keer mijn eigen letters. Boek #8 alweer. Nee, dit is geen primeur. Die titel had ik al eerder verklapt.

 20140508 (3) (Large)

Sneak preview van de eerste paar regels dan maar?
Ik lees het hele verhaal nog maar eens door en vis er nog maar eens een paar foutjes uit. En dan mag het naar de redactrice, die ongetwijfeld ook nog wat gaat vinden. Niet mijn favoriete onderdeel van het boeken-schrijf-vak. Ik wil het te perfect, denk ik.

20140508 (5) (Large)

Oké, nu loslaten dat manuscript…
Om mezelf af te leiden lees ik dit boek uit. Normaal ben ik fan van Nora, maar ik weet niet zo goed wat ik van dit verhaal vind. De hoofdpersoon moet op zoek naar een sleutel om de gevangen zielen van drie half-godinnen te bevrijden die al een paar duizend jaar slapen. En ze wordt verliefd. Dat dan weer wel.

20140508 (8) (Large)

Gauw in een ander boek beginnen. Kat is blij, want lezen is laptop aan de kant is plaats op schoot.

vrijdag:

20140508 (9) (Large)

Weer een dagje speuren naar taalfoutjes van een ander.
Onder schoot is ook goed blijkbaar. Dat tongetje… tja. Geen voortanden. Wat zeg ik, eigenlijk gewoon geen tanden, op één laatste hoektand na dan.

20140508 (11) (Large)

We eindigen de week met herfstweer. Buien, hagel, onweer. En een regenboog. Mooi.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten