dinsdag 20 mei 2014

Overbodige mededeling

Overbodig omdat het jullie vast al was opgevallen dat het hier een beetje stil is. Laatste post van 2 april... wow, de tijd vliegt! Ik heb dus even blogpauze en het zal hier nog wel even stil blijven, denk ik. Geen nare redenen, gewoon weinig tijd en weinig bloginspiratie.

Schrijfupdates plaats ik nog wel maandelijks (min of meer in ieder geval) op mijn website en ik zal ongetwijfeld over een tijdje wel weer de blogkriebels krijgen (want zo gaat dat bij mij, ik ben een knipperlichtblogger). Tot dan!

2 opmerkingen:

  1. Overbodig om te zeggen dat ik je (stukjes) al miste :-)
    Ik had niet echt het idee dat er nare redenen achter zaten, ik dacht al dat je gewoon even geen zin of bloginspiratie had.
    Maar het is prettig om het even bevestigd te zien :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. soms heb je dit soort dingen. Maar ik miste je stukjes stiekem wel al!

    BeantwoordenVerwijderen