donderdag 27 maart 2014

Signing off

Wat deed ik op donderdag 27 maart?
 
20140327 (1) (Large)

De dag begint met een flinke regenbui.

20140327 (2) (Large)

Maar gelukkig klaart het snel weer op.

20140327 (3) (Large)
Er komen twee papegaaien op bezoek in de tuin.
20140327 (4) (Large)

Ontbijt.

20140327 (5) (Large)

Die heb ik nodig. De hele nacht hoofdpijn gehad en nog steeds niet over. Ook nog iets met een oog dat pijn doet. Zand en/of zout van gisteren, denk ik.

20140327 (6) (Large)

Toch nog even dweilen.
Dan een computer die het ook te warm had, zodat mijn mousepad iedere keer hing. Wat een gedoe.

20140327 (7) (Large)

Afspraken maken met de verhuurder over het inleveren van de auto en lunch bij De Heeren. Ooit wil ik nog eens naar De Dames (geen grapje, dat is ook een eetcafé). Ik vergeet natuurlijk weer een foto van mijn bord te maken, maar de shoarma ossehaas was heerlijk.

Nog steeds hoofdpijn, een tranend oog en een vrij saaie rest-van-de-dag voor de boeg. Ik bedenk dat ploggen leuk moet blijven (het is geen aangenomen werk, zei mijn vader als ik weer eens veel te fanatiek met een hobby bezig was) en besluit mezelf te dwingen te stoppen met proberen plogbare momenten te signaleren (valt niet mee met voorgenoemde klachten) en uit te gaan rusten.

Vandaar dit vroege, halve plogje. I’m signing off, zou ik zeggen als dit een Engelstalig plog was.

Morgen gaan we het er nog één dagje van nemen en dus de hele dag op stap. Zaterdag vliegen we naar huis. Zondag komen we aan en heb ik een slapeloze nacht achter de rug en een kanjer van een jetlag (altijd, standaard). Inhaalplogjes te verwachten op maandag. Hoop ik. Kan ook dinsdag of woensdag worden.

Fijn weekend!

1 opmerking:

  1. Het moet inderdaad geen verplichting worden.
    Ik heb een plog gemaakt van het leven van onze kater Indy. Meestal bestaat zijn dag uit slapen, maar deze keer had hij een actieve dag. Er waren dus veel momenten om op de foto te zetten.
    Toen wist ik meteen dat dat een eenmalige actie werd. Steeds foto's maken hield me de hele dag bezig.

    BeantwoordenVerwijderen