woensdag 8 januari 2014

Met mijn telefoon

De camera op mijn telefoon en ik beginnen elkaar eindelijk een beetje te snappen. Noodgedwongen, dat wel, want mijn fijne kleine in-mijn-tas-cameraatje heeft een vuiltje onder de lens en ik weet niet of ik hem ga laten repareren of vervangen. Ik heb tenslotte ook nog een spiegelreflexcamera en als ik die niet bij me heb, kan ik dus mijn telefoon gebruiken.

Toegegeven, de snob in mij vind het maar niets, telefoonfoto’s. En je kunt ze ook niet vergroten, daarvoor is het aantal pixels te klein. Maar al met al levert het best leuke plaatjes op. En dat ik eindelijk mee kan doen op Instagram (zie de foto’s in de zijbalk) is ook een voordeel. Al gebruik ik al die leuke filtertjes zelden…

(de bovenste twee zijn gemaakt vanuit een rijdende auto, vandaar dat ze onderaan een beetje onscherp zijn)

20170108 (2) (Large)

20170108 (3) (Large)

20170108 (4) (Large)

20170108 (1) (Large)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten