vrijdag 17 januari 2014

Heel normaal

En toen was er ineens een week voorbij.

Nou ja, ineens? Niet echt. Het was een drukke week, maar eigenlijk gewoon een januari-week. Want in januari is mijn boekhoudbaantje altijd wat zwaarder dan normaal. Jaarafsluitingen, aangiftes, het is allemaal net wat meer dan anders. Gecombineerd met een grieperig hoofd, wat eigenlijk ook heel normaal is voor deze tijd van het jaar. En op de een of andere manier hoort een totaal gebrek aan inspiratie en zin op het gebied van bloggen en social media daar ook bij. Gaat wel weer over. Het is alleen jammer dat ik altijd zulke grootse plannen heb voor het begin van het jaar, waar dan weer niets van komt ;-)

Ik heb nog even wat gestoei met cijfertjes te gaan voor ik me weer kan richten op woorden en plaatjes. Volgende week komt er dus waarschijnlijk ook niet veel van bloggen. Ik hoop de week daarna weer een beetje lucht te hebben.

Ik hou even pauze…

20140117 (Large)

3 opmerkingen:

 1. Ik miste je al!
  Hier hetzelfde, behalve dat van dat boekhouden.
  Ik ging het jaar in met zoveel zin en energie, maar deze eerste twee weken vallen me zwaar. Mijn werk liep teveel door in mijn eigen tijd en dat gaat ten koste van dingen die ik belangrijk vind. Zoals mijn nachtrust, mijn gemoedsrust, mijn gezin.
  Het trekt wel weer bij, maar leuk is anders.
  Fijn weekend, beterschap en succes met de jaarafsluiting.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, ik zag ook al zoiets voorbijkomen op jouw blog ;-) Zo raar dat we er elk jaar weer intrappen...
   Dank je. Jij ook fijn weekend!

   Verwijderen