woensdag 18 december 2013

Kerstsfeertje

Ik geloof dat ik het elk jaar zeg, maar wat is het leuk om al die vertrouwde dingen weer uit de doos te vissen. Het gekke is dat ik in eerste instantie altijd denk dat ik geen kerstspulletjes heb waar ik erg aangehecht ben. Tot ik die doos in duik en het kerstmannetje zijn baard glad probeer te strijken, de gouden ster voor het raam hang, de rode strik aan de spiegel bevestig, de slinger aan de deur plak, een plekje zoek voor het blikje en het dienblaadje, enzovoorts. Oh ja, toch wel...

20131218 (1) (Large)

20131218 (2) (Large)

20131218 (3) (Large)

20131218 (4) (Large)

20131218 (5) (Large)


20131218 (6) (Large)

Ik doe mee aan de Kerstmis 2013 Blog Hop op De Mamablogs

8 opmerkingen:

 1. Wat een gezellig en warm huis heb je. Ik herken de gehechtheid aan de ornamenten die ineens uit zo'n doos komt. Ik ben bijvoorbeeld gehecht aan de oranje geverfde toiletrolengel die mijn dochter maakte toen ze vier was.

  Elk jaar wordt die weer onze piek.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je. Ons huis is klein maar fijn ;-)
   Zo'n handgemaakte piek is helemaal fantastisch natuurlijk.

   Verwijderen
 2. Wat heb je het gezellig gemaakt. Erg leuk

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er gezellig uit! Hou wel van die traditionele kerstkleurtjes!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Restant van een periode waarin ik dol was op kitcherige en Amerikaanse kerstversiering. Nu neig ik naar wat rustigere en natuurlijkere kleuren, maar kleven er zoveel goede herinneringen aan al dat rood en goud dat ik het toch ieder jaar weer tevoorschijn haal...

   Verwijderen
 4. Die kousen aan de trap! Echt leuk. Zijn ze op kerstochtend ook gevuld door de kerstman? :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat hebben we vroeger wel een paar keer gedaan, maar tegenwoordig leggen we het cadeautje (traditioneel voor iedereen een boek of een cd) gewoon onder de kerstboom. Maar ze horen erbij en ik hoor van de dochters dat ze toch altijd stiekem even kijken of er iets in zit ;-)

   Verwijderen