dinsdag 31 december 2013

in 2013

2013 (Large)

2013 was een beetje een raar jaar. Met veel dingen waarover ik niet of nauwelijks geblogd heb, ondanks dat het totale aantal blogjes dit jaar op 149 uitkomt (waarvan het grootste deel in de tweede helft van het jaar geschreven werd). Maar als ik de onblogbare dingen even buiten beschouwing laat en uit elke maand een foto kies, krijg ik toch nog een redelijk accuraat jaaroverzicht. Het is tenslotte het beste om de nare dingen achter je laten en de fijne dingen te onthouden. En fijne dingen waren er genoeg.

In 2013

:: probeerde ik meer rust te vinden en lukte dat soms ook
:: werd er hard gewerkt, maar gelukkig ook ontspannen
:: brachten we in totaal ruim zes weken door op CuraƧao en begonnen we ons er thuis te voelen
:: werd er veel geklust en ontrommeld in ons huis
:: bracht ik veel, heel veel tijd door in de (moes)tuin
:: en genoot ik van de oogst
:: breide ik mutsen, vierkantjes, slaapzakken, een vest en een trui
:: hervond ik mijn liefde voor koken
:: kwamen er twee boeken van mij uit, wat het totaal op zeven bracht
:: veranderde er veel in ons gezin, waardoor we extra genoten van de dagen die we met z’n allen door konden brengen

Het was eigenlijk best een goed jaar.

In 2013 genoot ik ook erg van het bloggen, en dat kwam natuurlijk vooral door jullie, mijn lezers, al jullie bezoekjes en de vele lieve, leuke en gezellige reacties. Heel erg bedankt daarvoor!

Wat waren voor jullie de hoogtepunten van 2013?

4 opmerkingen: