woensdag 11 december 2013

Iets minder kleurig

Even een kleine update over de iets te kleurige gehaakte kussenhoes van vorige week. Ik heb wat witte randen toegevoegd. Toch meer mijn stijl, denk ik. Nog niet af, trouwens. Ik hoop alle kleuren nog een keer te gebruiken, met een witte rand ertussen, maar ik moet even opletten hoe groot het dan wordt. Misschien eerst even op zoek naar een binnenkussen.
Het vordert veel te langzaam naar mijn zin, maar dat is even niet anders. Ieder randje is er een, denk ik dan maar.

20131211 (Large)I

4 opmerkingen:

 1. Ik vind deze super.
  Ik herken het wel.
  Je hebt vaak zoveel idee├źn, dat je werkstuk eigenlijk al klaar zou moeten zijn, als je maar net bent begonnen.
  groetjes, Franca.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, dit wordt leuk. En inderdaad, als ik ergens mee bezig ben, ga ik in gedachten al weer iets nieuws verzinnen. Foute gewoonte eigenlijk, want tenslotte ben ik bezig met handwerken om te ontspannen...

   Verwijderen
 2. Ziet er vrolijk uit, dat wit geeft inderdaad wat meer rust.
  Het dekentje voor ledikantje is ook kleurig genoeg, heb geel en rood eruit gelaten.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben blij dat ik dat wit toegevoegd heb. Kleuren weg laten is ook een goed idee, maar in mijn geval moest ik dan bijna alles uithalen en dat vond ik ook jammer ;-)

   Verwijderen