dinsdag 19 november 2013

Drie Dingen op Dinsdag ~ ik geef het toe (maar nog niet op)

Ik zal het maar meteen toegeven: november is niet mijn favoriete maand.
Op de een of andere manier komt er deze maand altijd bijzonder weinig uit mijn handen en nog minder uit mijn hoofd, terwijl ik het eigenlijk verschrikkelijk druk heb. Niet bepaald de perfecte maand om een schrijfproject af te willen ronden. Maar dat moet wel. Nou ja, niet dat de uitgever in mijn nek staat te hijgen, maar als ik het deze maand niet afkrijg, loopt de rest van mijn schrijfplanning ook in de soep. Ik wou alleen dat ik me iets beter kon concentreren.

Het is ook niet de ideale maand om grote opruimprojecten beet te pakken. Want ik moet tot mijn grote schande toegeven dat ik nog niet heel veel verder gekomen ben met de kledingkast. Die ziet er op dit moment wel opgeruimd uit, maar dat komt omdat er weinig in zit. Ik loop namelijk ook enorm ver achter met de was opvouwen (wassen heb ik gelukkig wel gedaan). Naar de andere kast heb ik nog niet eens gekeken.

Het rolgordijn hebben we wel gekocht. Dat was nog een hele prestatie, want dat ging dus zo:

20131119 (Large)

Facebookvrienden kennen deze foto al, want ik heb zodra we thuiskwamen opgeschept dat het best ging, lange materialen halen met een sportauto, en dat we geluk hadden omdat het droog bleef.
Helaas moesten we daarna nog iets langs halen…

20131119 (2) (Large)

En nu ga ik gauw verder met mijn verhaal (nog 1500 woorden), in de hoop dat ik me daarna kan storten op de was, de kast en rest, zodat ik de drie dingen van deze maand toch nog enigszins netjes af kan ronden.

Ligt het aan mij of is november gewoon zo’n maand waarin je eigenlijk beter een winterslaap kunt houden?

2 opmerkingen:

 1. In november had ik ook veel willen doen, maar dat houdt niet over . Dacht echt van ik ga heleboel spullen naar de kringloop brengen. Niets ervan er is weer meer in huis gekomen. Aanstaande zaterdag sta ik op een winterfair in Velp, daar ben ik de rest van de week druk mee. Gelukkig nog een week november over, wie weet. Sint volgt daar kort op en dat vraagt ook nog aandacht. Mijn hele ritme ligt er uit.
  En goede voornemens wil ik liever niet meer maken, want dan schiet ik subiet te kort. Dan hebben wij de tijd helemaal aan ons zelf ,'t is niet te geloven.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jij hebt er dus ook last van... Aan Sinterklaas moet ik nog even niet denken. Of eigenlijk juist wel, want ik moet voor de 30e cadeautjes gekocht hebben... Gelukkig is het verhaal af (op een laatste nakijkronde na) en kan ik me nu in de voorpret storten ;-)

   Verwijderen