maandag 7 oktober 2013

In de tuin (maar niet de mijne)

20131004 (Large)

Hoewel hier geen weelderige wandeltuin is (zoals bij het hotel waar we in maart verbleven), is het duidelijk te zien dat er ook hier tijd gestoken wordt in de tuin. Er is een mooi groot perk in het midden van het parkeerterrein, er staan bloeiende struiken langs de rand en er staan overal potten met planten. En cactussen natuurlijk. Maar die zijn van dichtbij ook heel mooi.


20131007 (1) (Large)

20131007 (2) (Large)

20131007 (3) (Large)

20131007 (4) (Large)

20131007 (5) (Large)

20131007 (6) (Large)

6 opmerkingen:

 1. Nu hoef je er alleen maar naar te kijken , wat een luxe. Vandaag was het hier ook mooi herfstweer .Uit mijn tuin kan ik alleen nog kruiden plukken en een enkele bloem voor binnen. Raap nog wel iedere dag wat noten , .de perenboom zit ook nog vol.
  Groeten, Astrid

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Best wel een luxe, hoewel mijn vingers jeuken om hier en daar wat onkruid uit te trekken... ;-) Ik vind het wel jammer dat ik mijn herfstasters moet missen. Hopelijk zijn ze nog niet allemaal uitgebloeid als ik terug ben.

   Verwijderen
 2. Mooi hoor! Tuinieren daar vraagt hele nieuwe vaardigheden, zou er wel zin in kunnen krijgen.
  Ondertussen brei ik hier snel verder aan mijn wanten, want het schijnt later deze week 12 graden te worden ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is één van de eerste dingen waar ik de vorige keer al naar op zoek geweest ben: wordt er hier getuinierd, zijn moestuinen mogelijk, dat soort dingen. Aangezien je overal zaden kunt kopen voor groente, ga ik er maar vanuit dat moestuinieren ook mogelijk is. Als je maar genoeg water geeft. En dat moet dan wel regenwater zijn heb ik gehoord, want het water uit de kraan is echt alleen maar h2o, zonder mineralen. Daar kunnen planten niet op overleven, tenzij je meststoffen toevoegd.

   Verwijderen
 3. prachtige he die bloeiende bouganville

  BeantwoordenVerwijderen