vrijdag 6 september 2013

Inspirerend

Het lukt me vandaag zelfs niet om een foto te maken voor een snelle blogpost. Maar gelukkig zijn er zat inspirerende dingen op internet te vinden. Laat ik er daar gewoon een paar van zien. (Als je erop klikt, krijg je een grotere versie zonder dat irritante rode pin-knopje)











Prettig weekend!

p.s. als je pinterest nog niet kent, ga er dan vooral niet kijken, want het is echt enorm verslavend. ;-) Mocht je er toch al regelmatig rondhangen: mijn boards zijn hier.

4 opmerkingen:

 1. Geweldige uitspraken! En allemaal helemaal waar.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het gevaarlijke van Pinterest is dat het zo maar ineens twee uur 's nachts kan zijn terwijl je denkt:"maar ik ben toch net begonnen?" en mijn valkuil is dat ik zoveel ideeen verzamel dat ik er niet aan toe kom er eentje daadwerkelijk uit te voeren...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hier net zo ;-) Ik weet vaak niet eens meer of ik iets al gepind heb of niet. Tijd om mijn boards op te schonen (deed ik vroeger met mijn knipselmappen tenslotte ook)...

   Verwijderen